VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Stryk allt, 1 månad kvar!

Sitter på sjukhuset och väntar på att få prata med doktorn. Vi ska gå igenom kejsarsnitt samt bestämma ett datum. Detta, till synes enkla beslut, har varit svårt för mig. Mitt due date är nämligen den 22/11 och de vill göra snittet i vecka 39. Naturligt hade kanske varit någonstans i mitten då (mellan den 15/11 och 22/11), typ 17:e. Den 17:e hade ju varit bra också för att det blir 171117. Så vad är problemet då?

När man lyckas få sig en marshmallow, trots att det bara är torsdag.

När man lyckas få sig en marshmallow på kaffestället, trots att det bara är torsdag.

IMG_7314

Jo, min födelsedag är den 18/11. Hade det varit så att jag skulle föda naturligt hade det ju såklart fått bli som det ville, men om man nu ska välja så väljer jag inte den 18:e. Det är den dagen på året man får känna sig lite mer speciell och barnen kommer tvåa. Och igen, om man kan välja föredrar jag att utesluta dagen innan och efter också. Så 17, 18 och 19 går bort. Vad har vi kvar? Jag tänker 20:e. Jämnt och bra. Fast eventuellt tycker doktorn att det är för sent. Och då är andra alternativet den 16:e. Vilket eventuellt är för tidigt. Ja, jag vet, jag lägger ner alldeles för mycket tid och energi på detta! Men nu har det liksom blivit löjligt och jag kan bara inte bestämma mig. T bryr sig inte så jättemycket om vilket det blir…

Kurviga selfies och typiskt svenskt mellanmål på balkongen.

Kurviga selfies i hemmakläder och typiskt svenskt mellanmål på balkongen.

IMG_7316 IMG_7318

T sitter i denna stund inne i en inglasad lekhage med B medan jag sitter i samma väntrum med tokmånga mammor med magar i alla storlekar. Solen skiner ute och det är visst 29 grader. B fick ett utbrott av rang när vi väckte henne från hennes vila efter en timme och var tvungna att duscha. Herregud alltså vad det kan skrikas när hon bestämmer sig för det, hon är så envis. Det låter ju som att vi håller på att slå henne eller något ännu värre. Stackars grannar. Vi hade bråttom och B var riktigt smutsig med målarfärg överallt så till slut fick T bara hålla i henne och tvåla så gott det gick. När de var ”klara” kravlade hon sig ut som en hal ål och fortsatte skrika och panikgråta från sitt eget rum. Orkar inte med sådana tantrums alltså!

Shoppinghjälp och dagens middag: burgare med salladsblad istället för bröd.

Shoppinghjälp och dagens middag: burgare med salladsblad istället för bröd.

IMG_7319

Update: Ok, stryk allt ovanför! Doktorn bara tog upp telefonen och ringde till avdelningen som ska göra mitt snitt och frågade om de hade tid 14/11. De har inte bekräftat ännu, men det lutar åt det. Shit shitelishit, föda barn om en månad alltså.

Okej. Inte redo.

/CC


Annons

Kommentarer


 1. C 12 oktober, 2017 on 18:46 Svara

  Så fin mage du har! Lilla B är ljuvligt söt, trots trots, haha! Jag hade ett liknande dilemma sist det begav sig. Sätesbjudn nr 2, planerat snitt. Hade bf 28/12, min barnmorska gjorde allt för att jag skulle slippa julveckan, men fanns inga tider att uppbringa.. så den 21/12 blev det, firade jul på bb det året, åkte hem juldan. Önskar er stort lycka till! Kram från Sörmland (8 gr+regn o blåst)

  • sydneymamman 13 oktober, 2017 on 20:47 Svara

   Hej C, tack, vad snäll du är! Känner mig ganska tung nu så det är långt ifrån alla dagar man känner sig fin.
   Oj, att föda på julen är ju ännu värre än att föda på sin födelsedag! Vilken tur att det blev den 21:a ändå, så har ni några dagar att ladda om tills tomten kommer. Men visst, det är ju minst roligt den där första gången då man måste hänga på sjukhuset. Men, som sagt, man har inte så mycket val, de måste ju få komma ut, ha ha!
   Tack för lyckönskningar och usch för 8 grader med regn och blåst! Hoppas det blir en fin vinter ändå!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna