VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

The struggle!

Dessa ungar, vad de ställer till. (Och vad de är fina och underbara, men det handlar inte detta inlägg om).

Hej, jag är lite gravid! Vecka 33 idag.

Hej, jag är lite gravid! Vecka 33 idag.

IMG_7249

Jag har vaknat 2537386 gånger inatt då lillan haft hög feber och legat och yrat. Gav henne Panadol för barn, vilket hon för övrigt hostade upp en del av i sängen lite senare= hej lakanstvätt. Hon sov bättre efter det, men ändå oroligt. Jag är så himla stressad på jobbet så imorse (hon hade inte feber då) försökte jag få upp henne. Jag lockade till och med med att det på onsdagar är hennes Show&tell, men inte ens det hjälpte. Stackarn var helt urlakad och slut, så det var bara att ge upp och ringa in henne sjuk till dagis. (Till saken hör att eftersom att man betalar så mycket för dagis här är det inte riktigt samma nollpolicy gällande sjukdomar som hemma. Och två: När B får feber får hon det på natten och inte på dagen. Så ofta kan hon vara frisk som en nötkärna dagen efter en febrig natt.)

Till jobbet messade jag och sa att B är sjuk, men att jag kommer in så fort T kommit hem från flygplatsen, vilket han skulle göra vid cirka elva.

Så nu sitter jag på tåget, klockan är halv ett (T landade elva, inte hemma förrän tolv) och jag har en lång dag och kväll framför mig på jobbet.

Jag säger som sången i Vänner:
?”When it hasn’t been your day, week, month or even your year…” ? Sjukdomsmässigt pratar jag nu.

Men extremt glad att stora älsklingen är hemma!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna