VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kompisträff och kokaburra

I två nätter i rad har jag vaknat mitt i natten och inte kunnat somna om. Jag har legat kvar i typ 1,5 timme och sedan gett upp och gått upp och ätit något. Och båda nätterna har jag sedan kunnat somna. Kanske har jag kommit dit i graviditeten där man måste ha nattpicknick för att överleva dygnet?

Dagens morgonmat.

Dagens morgonmat.

Imorse efter frukost och dusch tog vi i alla fall bussen bort till Randwick där K med familj bor. Där var också vår svenska kompis E med man och två barn, I som är lite äldre än min B och så T som föddes i mars. Så vi var fem vuxna och fyra barn. Det var länge sedan vi lyckades mötas upp så utan någon speciell ”anledning” eftersom att alla har fullt upp med sitt. Eller så träffas man kanske ute eller vid stranden, men det har det ju också varit mindre av nu under höst och vinter. Och dessutom har alla utom vi varit hemma i Sverige i år och just kommit tillbaka.

Glad mini under maxiblomma. Och så en kokaburra på K's balkong. Sådana häftiga fåglar.

Glad mini under maxiblomma. Och så en kokaburra på K’s balkong. Sådana häftiga fåglar. Lite katt över det hela. 

IMG_7219 IMG_7220

Hur som helst, barnen lekte, jag fick bebisgosa och vi fick pratat lite vuxensnack till och med samt byta klänningar, bebiskläder och diverse annat. Så himla bra att de flesta barnen är i samma åldrar så att man kan låna istället för att köpa en massa saker. Sedan åt vi Vietnamesiska pannkakor och rice paper rolls som vi beställde i närheten. Därefter promenerade B och jag hem. Jag hade med mig en klubba som jag överraskade B med på hemvägen och hon blev så glad! Det krävs så lite för att bli poppis hos småbarn, ha ha.

På promenaden hem.

På promenaden hem. Observera månen.

Och inatt ställde vi om klockan, så jag sitter här på balkongen i solskenet och njuter fastän klockan är sex på kvällen. Älskar ljus och värme!

Lite smårolig beskrivning av kvällens film. Nä, jag tittar inte.

Dessutom känner jag mig så lycklig av att ha så mycket härligt framför mig!
(Läs: sommar, sluta jobba, ny liten bebis, Sverigeresa nästa år (ok, länge, men ändå) etc.)

Det går bra nu!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna