VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Långhelg!

Dagen började vid kvart i fyra imorse.
Men typ i alla fall, för då vaknade jag. Sedan somnade jag igen vid halv sex, men vid tio i sex bestämde sig B för att vakna för dagen. Så, alldeles för lite sömn helt enkelt.

Standardfrukost i denna familj.

Standardfrukost i denna familj.

Vi tog således en lugn morgon med god frukost (eller, den vanliga, jag äter oftast samma), dusch och så skypade vi med pappan i KL. Därefter tog vi bussen till Bondi Junction och B sov i vagnen medan jag gick runt i butiker. Jag köpte en Plan B-klänning till bröllopet nästa fredag. Vet ännu inte vad Plan A är, men det blir nog bra. Jag köpte även två favvosorter av te, French Earl Gray och Green Rose, lite shorts etc. till B samt annat smått och nödvändigt.

Kanske inte ser så ut, men ungen är lyrisk inför sitt kommande sockerintag.

Kanske inte ser så ut, men ungen är lyrisk inför sitt kommande sockerintag. Vem och hur glad mannen bakom är förtäljer inte historien.

Efter uppvaknandet köpte vi sushi och B fick välja lördagsgott till efterrätt. Det blev baby chino med marshmallow och en minicupcake. Hon var i himmelriket. Efter promenaden hem kom K med familj och hälsade på. De har varit i Sverige och Europa i nio veckor och B var så glad så glad att se dem. Jag med såklart!

Tacomys i dåligt ljus.

Tacomys i dåligt ljus.

En tacomysmiddag och ytterligare skypesamtal med pappa senare och nu väntar sängen. Inte en sekund för tidigt!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna