VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Om att ändra sig.

Minsann, som saker kan förändras! Idag var jag och B och besökte det (statliga och billigare) dagis som kanske ska bli hennes framtida dagis från februari nästa år. Och det kändes bara så bra!

Bs nya dagis? Ser kanske inte mycket ut för världen, men känslan var bra.

Bs nya dagis? Ser kanske inte mycket ut för världen, men känslan var bra.

IMG_7172 IMG_7173

Hennes dagis nu är modernt och stort och ligger på sjätte våningen i ett köpcenter med lekplatsen ute på taket (läs: blåshål). Hon älskar det och vi är nöjda, men det är lite opersonligt. Detta var motsatsen. Lite slitet, mycket gammalt trä, men bara så mysigt och hemtrevligt. Gården ligger skyddad och de har till och med en ”trädgårdsdel”. Så från en dag till en annan så känner vi typ att ”Men det är klart att vi ska byta”. Det kommer såklart fortfarande att bli jobbigt och vi hoppas hårt på att B inte kommer att få några men av det, men vi känner nu att det känns värt allting. För andra anledningar än pengarna. Och det är så himla skönt. Som sagt, sådana här beslut vill man inte grunda på pengar.

Mellanmål (allt pålägg ska givetvis ätas separat) och kvällens pannkaksmiddag med sylt, grädde, kanel och blåbär. Passar på när pappan är borta...

Mellanmål (allt pålägg ska givetvis ätas separat) och kvällens pannkaksmiddag med sylt, grädde, kanel och blåbär. Passar på när pappan är borta…

IMG_7181

IMG_7179

Hur som helst, efter besöket gick vi till lekplatsen bredvid (där jag för övrigt träffade en svensk aupair som vi pratade lite med), sedan blev det sushi i köpcentret och promenad hem. Efter en liten lur för oss båda pratade vi med pappan i Kuala Lumpur och så stekte jag pannkakor och vispade grädde till lyxmiddag. Helt enkelt en bra dag där lite ångest har släppt.

Och efter imorgon har vi långhelg!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna