VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gravid i paradiset

Onsdag- Hump Day och fortfarande semester!

IMG_7061

Vi vaknade som vanligt till soligt och fint väder vid åttatiden. Efter den sedvanliga balkongfrukosten åkte vi till en nationalpark här i närheten och gick en av deras walks. Det var både turkost hav och regnskogsnatur på samma ställe, väldigt mysigt. Dock var de två eller tre kilometer vi gick (i mestadels uppförsbacke och nära trettiostrecket på termometern) tillräckligt för att jag skulle bli helt förstörd efteråt och inte återhämta mig förrän efter lunch och en Cola.

Nationalparkspromenad.

Nationalparkspromenad.

IMG_7067 IMG_7068 IMG_7069 IMG_7071

Lunchen var för övrigt en alldeles fantastisk burgare med pommes från Betty’s Burgers, ett American Style-diner i byn, vilket min hårfrisörska tipsat om. Väldigt värt! Dock passade det inte för lilla fröken kräsen, så direkt efteråt gick vi till ett sushiställe så att hon skulle få sin älskade avokadosushi. Hon och mat alltså, suck. Vi är lite extra snälla och medgörliga nu under semestern, så idag fick hon själv välja.

Betty's Burgers och lite relaxing med min bok.

Betty’s Burgers och lite relaxing med min bok.

IMG_7078 IMG_7079

Efter lite sightseeing där vi kollade upp de närmsta stränderna åkte vi ändå hem och hoppade i poolen (blåsigt på stranden idag, vindstilla vid poolen). B blev totalt galen igen och stannade i en timme, medan jag passade på att läsa lite bok.

Nu blir det snart middag och imorgon tänkte vi nog åka in till Brisbane och kolla runt lite. Vi får se vad vi känner för.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna