VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Diastasis- 5 fingrar bred

Ensammorgon med B idag. Jag vet, jag vet, många är alltid ensamma på morgonen eller dygnet runt. Men jag har sådan tur att ha en partner som jobbar hemifrån, så han brukar ta hand om B (klä på, borsta håret, borsta tänderna etc.) och sedan kör han oss till dagis/tåget. I alla fall nu medan jag är gravid.

När båda bara inte kan bli bra på ett och samma kort.

När båda bara inte kan bli bra på ett och samma kort.

Men han ska resa som en galning nu fram till slutet på oktober. Först är han i Brisbane denna vecka tisdag till torsdag och efter Noosa ska han både till Kuala Lumpur och Singapore samt helst på småresor till Perth och Melbourne. Så jag är lite ensammamma. Vilket är helt okej så länge jag får min sömn och mår hyfsat i kroppen med bebisen.

Fortsättning på dåliga selfies.

Fortsättning på dåliga selfies.

Hur som helst, nu sitter jag och väntar på min duktiga Physio som jag jobbar med för min Diastasis Recti (magmuskelseparation) samt för att stärka bäckenbottenmusklerna. Efter det blir det jobb som vanligt och så stressa tillbaka för att hämta upp lillbus igen.

Här tror jag tydligen att jag är något.

Här tror jag tydligen att jag är något. B dansar eller letar efter något.

Fortsättning: Physion såg att min magmuskelseparation har växt till fem fingrar i bredd- not so good. Dock var bäckenbotten helt okej och hade inte blivit sämre på detta året jag inte träffat henne trots graviditet- very good. Och så masserade hon ut lite av den muskelspänning jag har i min vänstra skinka och som gör att jag har svårt att gå- megablåmärke, men good!

Nä, fyra försök var inte tillräckligt.

Nä, fyra försök var inte tillräckligt.

Så trots mitt klagande får detta ändå räknas som en ganska bra dag tror jag.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna