VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vagnköp?

Vi hade inte riktigt någon plan med dagen, men började den med att åka och titta på vagnar för bebisen. Vi har en Bugaboo Chameleon, men efter dryga tre år av flitigt användande (plus att den köptes begagnad) är den lite sisådär. Plötsligt när B ligger ner så välter hon liksom ett hack åt fel håll, så att huvudet åker längre ner än benen. Bromsen är också lite opålitlig.

Dagens. B leker som vanligt någon lek där i bakgrunden. Vet dock inte vad...

Dagens. B leker som vanligt någon lek där i bakgrunden. Vet dock inte vad…

IMG_6937

Dock fick jag lite ångest. Det finns så mycket att välja mellan och är så himla dyrt att jag bara ville gå därifrån. Det måste nog mogna lite för att vi ska veta vad vi vill ha.

Som vanligt började vi med en runda förbi vattnet här i Bronte. Hur fint när B håller om sin pappa?

Som vanligt började vi med en runda förbi vattnet här i Bronte. Hur fint när B håller om sin pappa?

IMG_6932

Efter vagnkoll på två affärer åkte vi istället till Bunnings och köpte en liten kolgrill. Vi, som alla andra här, har en big ass elgrill, men vi saknar så det svenska sättet att grilla. Så ikväll blir det grillat lamm, majskolvar, paprika, tomat och guacamole.

När man hittar en minitoalett i affären och bara måste låtsaskissa och bajsa 234827 gånger.

När man hittar en minitoalett i affären och bara måste låtsaskissa och bajsa 234827 gånger.

Efter grillköpet åkte vi vidare till Watson’s Bay och satt lite i solen vid vattnet samt busade med B och nu är de andra två på lekplatsen medan jag lagt mig i sängen för en sedvanlig eftermiddagslur. Jag känner verkligen en skillnad nu när jag är i tredje trimestern att min trötthet kommit tillbaka med stormsteg.

Fina Watson's Bay!

Fina Watson’s Bay!

Sedan kör vi jobbvecka (tre dagar som vanligt), B åker till Brisbane tisdag till torsdag och på lördag morgon är det semester och Noosa! Wohoo!

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna