VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Klipp, pubhäng och hus

Hej härliga och soliga lördag!

Imorse hade jag en klipptid klockan nio, så det blev inte sovmorgon längre än till lite över sju, men vad gör väl det? Det störiga var att de sagt att tjejen som färgar inte hade tid idag, så jag skulle bara dit för klippning och så gå runt lite till med mina gråa hår och min tio veckors färgutväxt. Men när jag kom dit så lyckades tjejen ändå klämma in mig (hennes bevåg, inget tjat av mig) och jag messade till T och B som skulle komma och möta mig där i Bondi Junction att de kunde vänta lite med att komma in. Men så skönt att få allt gjort på en och samma gång! Och dessutom fick jag två stycken skalpmassager istället för en – livet!

Snygghetsgraden medan man får håret fixat... Te och kaka dock, mums!

Snygghetsgraden medan man får håret fixat… Te och kaka dock, mums!

Efteråt så mötte jag upp T och B på en affär med barnkläder. Vi skulle titta på solhatt och soldräkt(?) åt B eftersom hon behöver nytt nu när vi åker till Noosa på lördag. Dock var hon helt slut och hungrig så efter en snabbtitt utan köp gick vi tillbaka till bilen och åkte till Paddington. Det är ett jättemysigt område med massa fina hus som ligger i närheten av där vi bodde förut och då spenderade vi många helger med att gå runt där.

Pubmat och fina huskvarter.

Pubmat och fina huskvarter.

IMG_6907 IMG_6908 IMG_6914

Medan B sov i vagnen gick T och jag och satte oss för att äta på en jättemysig pub där vi varit några gånger förut. Den är gammaldags i inredningen och det serveras typ engelska klassiker. Jag tog dock barramundi (inte så klassiskt kanske i och för sig) och T åt lever, bacon och mos med skysås. Eftersom B sov hela tiden så fick vi en lugn lunch som kändes som en mysdejt och vi hann även gå runt lite i husområdena efteråt och mysa, vilket vi båda älskar.

Älska alla färger och olika stilar på husen.

Älska alla färger och olika stilar på husen.

IMG_6917 IMG_6921 IMG_6922 IMG_6923

Nu har vi vilat en liten lur hemma och efter B fått sig ett bad och sin middag ligger hon i sängen och det är dags för Ts och min middag. Det blir…barramundi, ha ha. Men det gör inte mig något alls faktiskt. Sedan börjar vi nå slutet på Säsong 1 av Fortitude, jag känner någon slags hat-kärlek till den faktiskt.

Älska lugna helger!

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna