VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vår och Fars dag

Från och med den 1:a september börjar våren officiellt här i Aussieland och idag har den verkligen visat sin bästa sida!

Selfie i smutsig spegel. Magen är stor nu!

Selfie i smutsig spegel. Magen är stor nu!

IMG_6856

Dessutom är det Fars dag, så imorse gick jag och B upp innan T, slog in presenterna, kokade te och dukade upp en bit av kladdkakan som vi slängde ihop igår kväll. Sedan gick vi in och sjöng för T som låg kvar i sängen. B hade gjort en ram på dagis med ett kort på henne i samt satt på lite klistermärken. De hade även gjort en liten glasburk med klistermärken utanpå, vilken de fyllt med godis. Utöver det köpte vi igår en ”spark stone” som man laddar upp och tar med sig och sedan kan man ladda telefonen cirka fyra gånger utifrån den ”stenen”. Och så fick han ett kort också. Så det blev uppskattat av pappan och en mysig start på morgonen.

Fars dag med uppvaktning i sängen.

Fars dag med uppvaktning i sängen.

IMG_6854

Efter frukosten gick vi ut på promenad i vårvädret (sommarvädret kanske, 27 grader), först ner till vår lokala Beach här i Bronte, sedan till Tamarama där B fick leka lite på lekplatsen och sedan åt vi en liten macka och drack smoothie och så hem igen. Vi har nog varit ute i en tre-fyra timmar och denna förkylda preggotjej är redo för en liten gubblur. B somnade som ett ljus i sin säng alldeles nyss och jag har bäddat ner mig själv under filten. T måste jobba lite, stackarn.

Bronte och Tamarama, tröttnar aldrig!

Bronte och Tamarama, tröttnar aldrig!

IMG_6862 IMG_6863 IMG_6865

Ikväll tänkte vi äta en rustik fransk fisksoppa med sourdough och så letar vi efter en film som är lika bra som gårdagens. Vi såg ”Pure” med Alicia Vikander och Samuel Fröler och oj, vad vi gillade den. Jag fattar att hela Sverige säkerligen har sett den, men vi hade inte hört talas om den så det är alltid positivt när man stöter på någon sådan högklassig film bara så där.

Men nu ska jag skynda mig att vila lite innan sötkorven vaknar igen och börjar hålla låda.

/CC


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna