VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Very Manly!

Så härligt med helg, sol, T hemma och alla (semi-)friska! Vi gjorde vad vi ofta gör när vi vill känna lite frihet och semesterkänsla, vi åkte till Manly.

Manly Beach

Manly Beach

IMG_6837
Vi köpte gott surdegsbröd på bageriet imorse som vi åt till frukost, men som vi också gjorde mackor av och tog med oss som picknick. Dock skulle vi inom Bondi Junction där jag bara skulle smita in snabbt och köpa en Fars Dags-present till T för imorgon. Men när jag kom tillbaka var vi alla tre så hungriga så att vi drog halva picknicken där i parkeringshuset. Charmigt värre!

IMG_6832 IMG_6835 IMG_6839 IMG_6847Väl framme i Manly gick vi runt lite, promenerade längs board walken, åt upp de sista mackorna och gick sedan till den svenska restaurangen Fika. Där drack vi bryggkaffe/te och fikade äppelpaj samt kanelbulle. Så gott! Och så köpte vi lite lösgodis. Jag åt en del, inte övermycket, men glömmer att det inte är så mycket plats i magen, så jag blev fort äckelmätt och mådde illa i en timme. Ha ha, att man aldrig lär sig. Ändå värt det!

Manly-häng.

Manly-häng.

IMG_6841 IMG_6842 IMG_6845

Sedan bar det hemåt och förbi affären då vi ska äta räkmacka ikväll tänkte vi. Verkligen en svenskinspirerad dag. Och just nu ligger jag och slappar en stund innan det är dags att gå upp och baka kladdkaka inför pappornas dag imorgon.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna