VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En lördag på Zoo

Idag gjorde vi något som jag och T inte gjort på flera år och som B aldrig gjort förut i sitt 3,5 år långa liv. Vi åkte på zoo.
Taronga Zoo närmare bestämt.

Morgonstatus. Så jäkla jobbigt de dagarna man vaknar upp med bara ett ben.

Morgonstatus. Så jäkla jobbigt de dagarna man vaknar upp med bara ett ben.

IMG_6604 IMG_6619

Vi har aldrig riktigt tänkt på att åka innan vi fick barn och sedan har T en grej att han inte vill stödja att djur hålls i fångenskap. Det vill ju ingen egentligen, men han får mer ont i magen av det än mig i alla fall. Men nu när B inte slutat prata om giraffer, zebror och alla andra djur som dyker upp i hennes böcker tyckte vi ändå att det kunde vara en bra idé.

Gölliga djur OCH utsikt.

Gölliga djur OCH utsikt.

IMG_6613 IMG_6615

Så efter en snabb runda förbi Bondi Junction (som alltid på helgen känns det som), för att köpa present till en kompis nyfödda dotter, åkte vi vidare till Taronga. Efter lite halvskabbig mat (besvikelse- de hade ju kunnat satsa lite på restaurangerna) väckte vi B som sovit i vagnen och började gå runt.

IMG_6607 IMG_6610 IMG_6612

Vi såg allt ifrån vanliga farm animals som getter och grisar, till kängurur och lemurer och så B’s favoriter girafferna och zebrorna. Så B var hur glad som helst hela tiden och gick runt och tjattrade glatt mest hela tiden. Jag känner nu efteråt att jag är trött och tung i kroppen efter att ha gått så långt, men det gick bra. Sedan avslutade vi med en glasspinne, det hjälpte ju också. Jag åt en som typ är som 88:an, men den heter Golden Gaytime, vilket känns så fel på så många sätt.

Nu är vi hemma igen och jag har planerat en liten lur. Bara det att B inte kommer att vilja sova. Men det får bli Ts bekymmer. Ett preggo’s gotta do what a preggo’s gotta do.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna