VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förbud

När jag är gravid (så var det både förra och denna gången) så blir jag efter ett tag ganska uttråkad. Det, plus att man inte riktigt känner sig som den snyggaste och fräschaste versionen av sig själv, gör att jag har så mycket tankar på vad jag vill göra och fixa.

Jag är normalt ingen ”typisk tjejtjej”, som fixar och donar så där jättemycket med mitt utseende, men nu känner jag ett sådant enormt behov av alltifrån manikyr och pedikyr, till att fixa ögonbrynen, tatuera mig igen och nu senast, göra massa hål i öronen. Jag bär knappt smycken och har inte ens haft örhängen i mina vanliga hål (örsnibbarna) på minst fem år, så de har växt igen. Men nu ska jag plötsligt ta tre, fyra hål i varje öra NU NU NU. Bara det att det rekommenderas att man inte piercar sig under graviditeten (högre risk för inflammation) och tatueringar ska man ju också undvika.

Så jag tänkte att jag skulle gå ner någon nivå och testa spraytan. Men inte heller det är bra tydligen. Så nu sitter jag här, med en snäll Brun Utan Sol, igenvuxna hål i öronen och funderar på nästa steg.

En kraftig shoppingrunda online kanske får räcka för stunden. Fasen alltså.

Helt orelaterade och blandade bilder sedan gårdagen.

Helt orelaterade och blandade bilder sedan gårdagen.

IMG_6573

IMG_6574

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna