VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nytt köp & frustration

Jag boar fortfarande för fullt och imorse fick jag för mig att vi skulle lösa det här långvariga bekymret med brist på vardagsrumsbord. Vi har haft vårt balkongsidobord inne i drygt ett år eftersom att vi inte kunnat bestämma riktigt vad vi vill ha. Jag tycker få möbler är så svåra som vardagsrumsbord. Det finns så mycket fult där ute.

Vi har snackat om ett rektangulärt bord med marmorskiva och hylla under, men inte funnit ett enda (som inte ligger över 5000 spänn). Men imorse satte vi oss ner och kollade Gumtree (Blocket) samt butiker här runt och hittade faktiskt ett fint på Potterybarn. Dock inget marmor what so ever, utan ett glasbord i brass där underhyllan är en spegel. Det låter ju verkligen jättefult när jag beskriver det, men vi tror att det kommer att passa in väldigt bra.

Bilder på bordet från deras hemsida.

Bilder på bordet från deras hemsida.

IMG_6507 IMG_6508

Döm om vår besvikelse när de inte har något lager av borden i butiken, men dock i en lagerlokal här i Sydney. Men man får inte åka och hämta dem själv utan måste istället vänta i sju till tio business days för leverans. Hallå?! När man shoppar söker man ju omedelbar belöning, inte belöning om en till två veckor! Men men, det är bara att gilla läget.

Inte bara sushi, det blev lördagsgott för B (hon delade med oss) också.

Inte bara sushi, det blev lördagsgott för B (hon delade med oss) också.

IMG_6519

Efter sushilunch i food court:en åkte vi vidare till ett ställe i Norra Bondi där vi inte varit och gått förut. B sov i vagnen och T och jag gick och myste och pratade. Vi är i en sådan frustrerande sits just nu för de ska sälja en av de sex lägenheterna i vårt hus. Vi hyr själva, men hade varit riktigt intresserade av att köpa denna då den har en helt sjukt stor altan på framsidan och även en stor på baksidan.

Mysiga hus och vyer under promenaden.

Mysiga hus och vyer under promenaden.

IMG_6512 IMG_6513 IMG_6514

Grejen är att normalt sett hade priset varit alldeles för högt för oss att ens tänka tanken (runt $1.2M skulle jag tro, vilket är cirka sju svenska millar). Men… det ska göras en helrenovering av byggnaden och enligt mäklaren är folk inte direkt intresserade längre då de inte vill köpa en lägenhet och sedan betala massa pengar för renovering av huset istället för att hyra ut lägenheten direkt. Så då skulle man alltså kunna få lägenheten till ett mycket lägre pris. Dock, hur mycket vi än försöker, så räcker vi inte upp till detta lägre pris heller (kanske om nåt år) och därför får man stå och titta på när en guldmöjlighet bara går upp i rök. Men jag antar att det är så det är bara när man ”punch above ones weight”. Ja ja, vad är väl en bal på slottet?

IMG_6515 IMG_6516 IMG_6517 IMG_6520

Nu ska vi i alla fall dra oss hemåt, laga god mat och ha en lugn kväll då vi fortsätter att titta på den isländska serien ”Trapped”. Riktigt mysig faktiskt. Ett annat tips tillsammans med Modus!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna