VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En rymmare

Dagen har fortlöpt på mitt favoritsätt för torsdagar.

Det är ju en mammadag då jag är hemma med B, men av olika anledningar har vi inte kunnat göra riktigt vad vi vill på sistone (först morgonillamående och sedan förkylningar). Men nu är vi back on track!

Sedvanlig frukostbild.

Sedvanlig frukostbild.

Vi började med sovmorgon till åtta. Då låg jag en stund och kollade telefonen i lugn och ro, medan B låg och myste och sedan kollade lite iPad. Därefter gjorde jag frukost, T var iväg på möten så det var bara jag och B, och sedan gjorde vi oss iordning och promenerade till Bondi Junction. Det är soligt och skönt idag med, så inget att klaga på.

Jag förnekar att det kanske är dags att köpa mammaträningskläder och trycker i mig i dem jag har.

Jag förnekar att det kanske är dags att köpa mammaträningskläder och trycker i mig i dem jag har.

IMG_6491

Jag droppade B på gymdagis och gick till gymmet bredvid och tränade lite ben, axlar och armar. Det känns lite mesigt med min graviditetsträning när man är van att kötta på, men det är ändå skönt och jag känner att min kropp behöver det. Jag blev lite rädd idag när jag insåg hur mycket muskler jag faktiskt tappat på axlar och rygg. Men var sak har sin tid och det blir till att bygga upp igen efter det att graviditeten är slut.

Älskar att det är så mycket mysiga hus vart man än går här runt.... Och så en trött mami på väg hem efter träning.

Älskar att det är så mycket mysiga hus vart man än går här runt…. Och så en trött mami på väg hem efter träning.

IMG_6487 IMG_6488 IMG_6489

Jag blev lite sen och kom tillbaka till gymdagis 01.05 pm, de stänger ett, och då var B ensam kvar redan. Men det gick bra det med. Efter lite riskakor och spring i köpcentret, där hon bland annat sprang ifrån mig skrattandes (hon är en rymmare och jag blir galen. Särskilt svårt att jaga med stor mage och lite ork), så lyckades jag få henne lugn nog att lägga sig och vila i vagnen. Jag vet att många treåringar har slutat att sova på dagen, men B blir en spillra av en människa om hon inte får vila, så vi fortsätter. Och det är jag glad för. Hoppas det håller i sig även när barn två kommer.

Dagens minishopping. Och så lite fler trosor till B. Orkade inte tvätta idag...

Dagens minishopping. Och så lite fler trosor till B. Orkade inte tvätta idag…

Så då började min värdefulla ”egentid” då jag gick och åt avokadosushi, gick och bytte ett par sandaler jag köpt till B, men som var för små och köpte lite annat smått och gott. Jag är ju i princip inne i affärer på varje mammadag eftersom att vi ofta hänger i Bondi Junction och gymmet faktiskt ligger inne i köpcentret, och det är såååå svårt att inte handla med sig något varje gång. Idag skulle jag nöja mig med att bara byta sandalerna, men de hade rea på bebiskläder och då kunde jag inte motstå. Hallå, det är ju omänskligt att gå förbi när de kostade $7.50 styck (typ 45 spänn).

När man tänker sig få sitta i lugn och ro med lite choklad och en kopp te. Men ens dotter tänker annorlunda...

När man tänker sig få sitta i lugn och ro med lite choklad och en kopp te. Men ens dotter tänker annorlunda…

IMG_6495

Sedan vandrade vi hem igen och nu sitter jag med en kopp te och lite mörk Lindt-choklad med kokos och försöker ta mig lite lugnt fastän treåringen leker att hon är min bebis medans.

Hur som helst, gym, sol, promenader och lite shopping, det är mina bästa mammadagar. Särskilt som alla mina tre(!) mammalediga vänner är i Europa och har lämnat mig ensam kvar…

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna