VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndag, kalas och Bondi

Varför vaknar man alltid klockan sex fastän det är söndag, man lade sig halv ett och man för en gångs skull har möjligheten att sova några timmar till?

Hur som helst, idag hade vi ett födelsedagskalas att gå till i en park i Bondi redan klockan tio. Det är ju en sjuk tid egentligen, att gå på kalas 10-12, men passade oss ändå väldigt bra då vi hann göra massa andra saker efteråt. Kalaset var fint uppdukat på ett bord med vimplar och ballonger och mamman hade bakat en riktigt imponerande tårta, mini cupcakes och till och med gjort egen sushi. Det var en face painter/lekledare där och barnen hade riktigt skoj. Och det var inte superilla för oss vuxna heller att stå och prata i solen och äta socker.

Glada flickor på kalas.

Glada flickor på kalas.

IMG_6463

Efteråt så åkte vi till ett nudelställe för lunch eftersom T har snöat in på olika spicy ramenkombinationer. Och därefter blev det Bunnings, Flower Power (ett nursery för plantor) och så Bunnings igen. Jag har fått för mig att vi måste ha krukor och blommor på vår fula laminatköksbänk (nackdelen med hyresrätt) för att gömma den, göra det lite snyggare samt få in lite mer grönt i hemmet. Så så blev det.

Fina rabatter på kompisarnas gata i Bondi.

Fina rabatter på kompisarnas gata i Bondi.

IMG_6462

Från sista omgången Bunnings åkte vi direkt till våra vänner E och D med döttrar i Bondi för fika och hej då. De åker också till Europa i veckan, precis som resten av våra vänner, känns det som. Och från E fick vi en massa fina bebiskläder som deras yngsta växt ur. Så nu har vi nog så vi klarar oss ett tag.

Fast lite shopping måste man ju få lov att göra ändå. Annars är det ju inte roligt.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna