VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Soligt dagssex!

Vilken härlig lördag vi har haft!

Först började den med att vi alla tre sov till halv nio och det är ju unheard of. T gick upp och gjorde god frukost med avokadomackor, grekisk yoghurt med blåbär och min nya obsession, French Earl Grey-te.

Pointy belly, joråsåatt.

Pointy belly, joråsåatt.

IMG_6441

Därefter gjorde vi oss klara och satte oss i bilen. Vi köpte varsin kaffe/te på Eugene’s som vanligt och åkte ner om stranden i Bronte för att T ville se på vågorna. De var tydligen extra stora idag och han har nån slags fetisch för det. Vad är det med killar, vatten och eld? Där nere träffade vi våra vänner/grannar I och V, vilka var ute på promenad med hunden. Så vi snackade lite och B fick leka med vovven, vilket är en av hennes favoritintressen i hela världen. Happy kid, happy föräldrar, liksom.

Fika på stående fot. Babychino (skum med kakao och marshmallow) för B.

Fika på stående fot. Babychino (skum med kakao och marshmallow) för B.

IMG_6438

Sedan lämnade vi vännerna och satte fart mot Bondi Junction. Vi var tvungna att köpa en present till en treåring på B’s dagis, vilken vi ska på födelsedagsfest hos klockan 10 imorgon bitti. Sedan tittade vi in på Pottery Barn för tredje gången på kort tid eftersom att jag har hittat en golvlampa som jag är helt kär i. Och vi hade en sådan jäkla tur att de hade satt ner lampan till halva priset! Då kunde inte ens T argumentera emot längre. Så lampan fick följa med hem. I världens största låda. Man är så van med IKEAs platta paket att man blir helt förvånad att en lampa kan ta så stor plats.

Ursäkta minen.

Ursäkta minen.

IMG_6447

Efter lampköp åkte vi vidare till en butik med mammakläder i Cammeray som K hade rekommenderat. Allt är ju annars så himla fult, så det kändes värt att åka lite längre bort. Och jag köpte faktiskt en klänning, en baströja och ett par gröna, mjuka byxor. Bra utdelning ändå. Och så åkte vi vidare till Manly. Klockan var redan halv fyra, men vi kände ändå att vi ville dit en snabbis. Apropå snabbis förresten, väl i Manly gick vi förbi en lägenhet med öppet fönster och där inne var det några som hade det väldigt trevligt. I alla fall om man dömde av de högljudda och intima ljuden därifrån. B sov i vagnen, men T och jag tittade på varandra och började gapskratta. Härligt för dem med lite soligt dagssex!

Underbara Manly!

Underbara Manly!

IMG_6449

Väl framme på den svenska favvorestaurangen FIKA visade det sig att köket stängt klockan fyra, så vi fick med svansen mellan benen leta upp ett annat ställe att intaga vår något sena lunch. Vi gick till klassikern The Steyne, en pub som ligger vid stranden och har ganska bra mat. Och så en något kall, men fin promenad vid vattnet tillbaka till bilen.

Nu sitter jag i bilen i Bondi Junction igen medan T och B sprungit in på mataffären, det blir fransk tomatsoppa med varma ostmackor ikväll.

Fast jag är fortfarande mätt från lunchen. Jag är mer sugen på soligt dagssex.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna