VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sjukt sammanträffande, sol och pommes

Nu när min förkylning äntligen börjar bli bättre och jag vill träffa folk igen på mina mammadagar, så har alla åkt till Sverige och Europa. K med familj åkte igår och det helt sjuka är att våra franska vänner åkte med samma plan till Dubai utan att veta om det från början. Hur stor är sannolikheten att man bokar exakt samma dag, samma tid och samma flygbolag? Så jag medlade i alla fall mellan dem igår (de har aldrig träffats) när vi kom på detta och skickade bilder på dem till varandra. Ska bli spännande att höra om de lyckades hitta varandra.

God frukost på den tantigaste brickan man kan hitta. Och så dagens slappmami. För stor mage eller för små kläder?

God frukost på den tantigaste brickan man kan hitta. Och så dagens slappmami. För stor mage eller för små kläder?

IMG_6411

IMG_6410

Jag har i alla fall lurat med T ut på en lunchpromenad. Han jobbar ju hemifrån och ibland lyckas vi få ihop det så att vi kan gå en runda ihop alla tre. B har dock somnat i vagnen och just nu sitter jag vid vattnet i Clovelly och väntar på att T ska köpa något till mig i kiosken eftersom att min energi tvärdog. Jag kommer inte en meter till utan en liten energiboll eller dylikt. Glömmer hela tiden att jag måste planera mer nu när jag är preg.
(EDIT! Han kom tillbaka med rykande färska pommes. Det var tydligen det enda de hade som gick snabbt. Synd. Verkligen.)

Vi började promenaden med en liten kaffe/te för mig på favvostället här nere, Eugenes.

Vi började promenaden med en liten kaffe/te för mig på favvostället här nere, Eugene’s.

IMG_6405 IMG_6406

Hur som helst så är det soligt och härligt och jag passar på att njuta innan det är dags att gå hem igen och vika tvätt. Jag har skjutit på det i dagar, men nu går tvättbergen (om än rena) inte att ignorera längre. Dessutom måste jag på något sätt göra plats i garderoben för mina mammakläder, vilka för tillfället ligger i en plastlåda vid min säng. Ja men så kan vi ju inte ha det. Det behöver fixas helt enkelt.

Magiska Clovelly en "vinterdag".

Magiska Clovelly en ”vinterdag”.

IMG_6399 IMG_6400 IMG_6401

Men just nu är livet ganska okej ändå.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna