VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tjejkväll och underligheter

Igår hade vi tjejkväll!
Det blev ju inte direkt något party med två bebismammor och mig som är preg, men så himla härligt ändå att få mötas upp och bara snacka ”vuxensnack”.

Vi möttes efter jobbet (well, för mig i alla fall, de andra är mammalediga) på en Mexikansk restaurang i Bondi Junction då det är lätt för alla att ta sig dit. Jag var så sugen på mojito att jag beställde en virgin-version, men det kunde jag ju räknat ut med lillfingret att det inte skulle släcka något slags behov överhuvudtaget. Anyhow, de hade en fantastisk fiskrätt med jewfish, vilket jag aldrig hört talas om förut, och kapris med örter och massa annat gott. Och alla vi var så glada och på g, så när vi gick därifrån 2,5h senare (mammorna behövde hem och amma) så kände jag mig nästan lite tipsy av bara lyckorus.

Bilder från dagens promme i Clovelly och Bronte.

Bilder från dagens promme i Clovelly och Bronte.

IMG_6349 IMG_6353

Tyvärr så vaknade jag imorse, lördag idag, med halsont och en förkylning på gång. Det är tydligen Arsenalmatch här ikväll, så T ska dit med pojkarna. Men vi har redan hunnit gå på långpromenad i solen ner till Clovelly och sedan Bronte-stranden, ätit macka på sourdough och suttit i solen och haft det bra. Medan jag köpte mackan så kom en tjej fram och lånade Ts telefon. Det visade sig att hon behövde ringa taxi för att ta sig tillbaka till sjukhuset. Hennes telefon hade tagits ifrån henne och det kröp fram att hon var på mental health-avdelning på sjukhuset då hon försökt ta självmord. Dock hade hennes pojkvän friat till henne nu och hon gick runt med brudklänningtidningar och kände sig gladare. Väldigt underligt alltihop. Men men, hoppas att hon får det bättre och blir lycklig.

Lill-B från häromdagen när det var lite kallare jackväder.

Lill-B från häromdagen när det var lite kallare jackväder. (Tog kort mitt i en av hennes snacksalvor, därav minen).

Nu ligger jag i sängen för en liten cat nap innan vi ska äta Reuben sandwich här hemma. Är väldigt inne på bröd för tillfället.

Men nu Zzzzzz.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna