VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trosor, tuttar och balsam

Tre snabba:

– Jag köpte tre stycken trepack med trosor på H&M i fredags eftersom att man (jag i alla fall) är extra känslig för obekväma kläder och plagg när man är gravid. Sedan ska jag inte krypa under stolen med att det mest är för att rumpan växt i takt med magen och kräver större storlek. Hur som helst. När jag i lördags ska sätta på mig dessa rejäla trosor i storlek stor, bekväm tant, så ser jag att det står något på resåren. Det står ”Slay Queen” med stora bokstäver. Jag kan inte låta bli att fnissa för mig själv; där står jag med magen i vädret, en gravid 35+are och har nog sällan känt mig så lite Slay Queen som då.

Bilder från helgens sanddyner, Stockton Beach.

Bilder från helgens sanddyner, Stockton Beach.

IMG_6326

– Det här med växande kroppsdelar gäller ju som bekant även tuttarna. Men jag kan inte låta bli att häpna över att, när jag inhandlade en gravid-bh härom dagen, butiksbiträdet kom in med en hållare med kupstorlek E. E? Det är ju som en hatt till B’s huvud ungefär. Och nej, detta är inget ”jag har så stora sexiga tuttar”-inlägg, mer en försynt undran om jag börjar förvandlas till ett djur.

T som beduin i ökenlandskapet.

T som beduin i ökenlandskapet.

– Vi har börjat använda balsam till B när hon duschar eftersom att hon har så himla elektriskt hår samt skriker som en toking av smärta när man försöker kamma henne. Hur som helst, när jag kom in i badrummet häromdagen och T höll på att duscha henne ser jag att han tar balsam och liksom gnuggar in i hennes hår ordentligt tills det löddrar och har sig, precis som man gör med schampo. Jag frågade ”Men vad gör du?”. Han hade ingen aning om vad jag menade. Är man man och inte har så mycket hår på huvudet så kanske det är så. Man har liksom aldrig sett, eller haft någon anledning att tänka på hur man applicerar balsam i hår. Han trodde inte på mig när jag sa att man bara tar det utanpå och oftast bara i topparna, absolut inte något gnugg i hårbotten. En pappas kamp, fint tycker jag!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna