VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förlåt mig, broccoli

Idag var det en sådan där dag då jag inte alls kände för att gå till gymmet. Trött, seg och fredag. Om huvudet är på annat håll kan man komma på en miljon andra saker att göra än att gå till gymmet. Men jag gick. Och såklart är det ju jätteskönt efteråt. Så där som det alltid är. Jag älskar ju att träna på fredagar för då är det lugnt på gymmet. De som är där på fredagskvällar är de som verkligen vill vara där, inga som tränar i jeans eller som pratar långa samtal i telefon på löpbandet. Passet var ben och rumpa och eftersom jag kände mig sådär så blandade jag maskiner med övningar med resistance bands.

Casual Friday-CC goes Gym-CC.

Casual Friday-CC goes Gym-CC.

Casual Friday- CC till Gym-CC.

Nu sitter jag på tåget hem och känner hur hungrig jag är. Vi kör på meal planen såklart, men på helgerna är den lite snällare så idag blir det laxfilé med ugnsgrönsaker. Det är inte diet för mig, jag hade kunnat äta en sådan rätt en vanlig dag. I och för sig beror det på vilka grönsaker man väljer. Tomat- och zucchiniröra kanske känns liiite mer fredag än vad broccoli gör. Inget fel på broccoli, men jag försöker make a point. Ha ha, roligt att jag typ fick dåligt samvete för att jag pratade skit om broccoli. Förlåt mig, broccoli.

I helgen blir det busy, BBQ, baby shower-brunch och treårskalas. Dessutom måste vi hinna handla presenter till dem alla och så har jag sagt till T att vi måste åka förbi Ikea. Jag måste ha en ny kudde för jag får nackspärr av den jag har. Det kommer att bli svårt att vara på Ikea med diet, dvs att hålla sig ifrån lösgodiset! Men det löser sig det med. Godiset finns kvar.

Nu ska jag hoppa av tåget. Hörs!

/CC

Random bilder: Klart man ska ha en Havaianas-automat i köpcentret om andan faller på. Och så en cool vägg utanför gymmet.

Random bilder: Klart man ska ha en Havaianas-automat i köpcentret om andan faller på. Och så en cool vägg utanför gymmet.

IMG_4819

English:

Today was one of those days where I was seconds from skipping the gym. I felt tired, lazy and it’s Friday evening. But I love training on Fridays when the gym is calm and only the ones that really want to be there are there. Not the people in jeans or the ones that talk on the phone on the treadmill. So I went. And it’s totally worth it now afterwards of course. As always.

Now I’m on the train home and realise how hungry I am. We’re still following the meal plan, but on the weekends we get to eat a little bit more exciting dishes. Tonight it’s salmon with tomato and zucchini. Which I really enjoy. I don’t see it as a diet meal as I easily would eat it any other day in life. Now I’m rambling.

This weekend is going to be busy as we have one BBQ, a baby shower-brunch (my third one in a short time) and a third birthday party. So tomorrow we have to buy gifts for all of them. And I’ve told T that we need to swing by IKEA also as I really need a new pillow. The one I have currently gives me neck pain.

I’m just gonna have to stay away from the Swedish lollies at IKEA. Hard, but worth it (hopefully).

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna