VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Livet kommer emellan.

Som bekant blir det inte alltid riktigt som man tänkt sig. Jag har medvetet försökt skärpa mig med min sömn denna veckan. Jag är väldigt dålig på att sova och får generellt ungefär sex timmars bruten sömn. Det fungerar inte längre.

Så igår gjorde jag mig iordning i tid, tittade inte på telefonen i sängen och släckte lampan klockan tio. Det gick ju bra och som vanligt somnade jag bums, men sedan vaknade jag klockan två och kunde inte somna om sedan dess, förutom en halvtimme från 6.30 imorse. Gäsp! Jag vet inte varför, en blandning av dålig på att sova och många tankar, antar jag.

B efter sin sovstund i vår säng.

B efter sin sovstund i vår säng.

Så nu när lillan skulle sova middag vid elva (hon vill alltid sova supertidigt och klarar sig inte fram till typ ett då de flesta andra i hennes ålder sover) så lade jag mig också. Guld! Så nu fick jag i alla fall 1,5 timme sömn till. Med det och en dusch klarar jag nog dagen. Dock fick jag skippa gymmet imorse, bohoo. Gymdagis stänger klockan ett och innan dess hade jag bara inte klarat komma dit i det tillståndet jag var i. Men sådant är ju livet, man kan planera ihjäl sig och så kommer livet emellan.

Det öser ner ute, de sista veckorna har varit riktigt dåligt väder här faktiskt, med uppehåll för helgen. Men vi har fått reda på att vi är välkomna att hälsa på Ks bebbe på sjukhuset idag, så halv sex är det vi som står och knackar på porten till sjukhuset!

Denna fantastiska ballong hade vi med till bebisen.

Denna fantastiska ballong hade vi med till bebisen.

IMG_4802

Nu ropar T att lunchen är klar, vi är fortfarande duktiga och kör enligt schemat, förutom att vi kör äggula i äggen idag, ve och fasa, ha ha! Så det blir två stekta ägg, 1 dl quinoa och 100g morots- och sötpotatismash som vi har över från igår. Helt okej mat tycker jag.

Så exalterad över att få snusa bebis!

/CC

English:

I have a problem with sleeping and woke up at 2am last night and couldn’t go back to sleep. Needless to say I’ve been pretty out of it today, although I got some extra sleep when B had her nap- thank God.

And this evening we’ve been to the hospital to say hello to the new baby in our life. He is perfect and gorgeous, of course.

Gifts for the baby.

Gifts for the baby.

IMG_4797

Other than that we are still counting macros and going strong, will down 250 grams of chicken now together with quinoa and sweet potato- and carrot mash. Yum!

And tomorrow is Friday, yay!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna