VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Diet Day 3 + en baby är född

Det har varit en ganska egendomlig dag idag. Jag tror att jag har tittat på telefonen 100 ggr för att se om min vän K messat att hon har fått sin son. Men ännu har jag inte hört något. Och jag vill varken stressa eller störa, hon har viktigare saker för sig, men jag avskyr att vänta! (I know, I know, it’s all about me, ha ha).

Ljuset när jag väntade på bussen imorse.

Ljuset när jag väntade på bussen imorse.

Sedan känner jag mig trött och som att jag håller på att bli sjuk. Som tur är har jag vilodag från gymmet idag, så jag hoppas att jag hinner hämta mig tills imorgon.

Dagens tröttmamma.

Dagens tröttmamma.

Jag kör i alla fall på med min meal plan, tredje dagen idag och det går bra. Jag är ordentligt hungrig innan jag tar mitt morgonsnack vid elva, men å andra sidan får gröt (frukosten) alltid det att kännas som att jag har ett sugande hål i magen. Det där som folk pratar om att gröt är så bra mat och håller en mätt länge, har jag aldrig förstått.

Proteinpulvret hade kommit! Veganskt med låga kolhydrater.

Proteinpulvret hade kommit! Veganskt med lite kolhydrater.

Men just nu såg jag ett email som jag fått om att mitt proteinpulver blivit levererat hem idag, så jag får hoppas att det står där och väntar på mig nu när jag kommer hem. Det gör nämligen allt mycket lättare, för tillfället kämpar jag med att nå mitt proteinmål varje dag. Tanken är att jag ska blanda en skopa i gröten på morgonen, vilket förutom att jag når mitt proteinmål också gör att jag håller mig mätt längre. Dubbla yay!

Medan jag skriver detta har jag fått ett mess och jag är moster! Jag är ju redan moster till två underbara tjejer och K är inte min blodssyster, men who cares?

Jag är moster!!

/CC

B underhåller med munspel och opera(?)

B underhåller med munspel och opera(?)

IMG_4758

English:

Today was a weird day where I’ve checked my phone hundreds of times to see if my friend K had her son yet, but nothing so far.

I’m feeling a bit tired and as if I’m coming down with something, but luckily it’s rest day today and hopefully I’m back to normal tomorrow.

I’m on day three of my meal plan and am doing well. There is one point in the mornings, between breaky and my morning snack, that I’m very hungry. But to be fair, that always happens to me when I eat porridge for breakfast. People always go about how filling porridge is and how you stay full for so long, but that doesn’t make sense to me. However, I just read an email that my protein powder has been delivered today, so hopefully it’s there waiting for me when I get home. I will mix a scoop in my morning porridge, which will make me reach my protein goal for the day and also keep me full longer. Double yay!

While I’m writing this I have received a text saying that he is here! I’m an auntie (again and not by blood, but who cares?).

Can’t wait to meet him!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna