VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Shopping baby chlothes and gym

En morgon som börjar med att lillan tittar upp på en och säger ”Mamma, nu är det morning. Kan jag krama du”, kan ju inte vara annat än härlig. Trots att jag vaknade klockan fem och inte har kunnat somna om. Trots huvudvärken från för lite sömn. Men oj, vad fina ord och mys med ens barn hjälper mot sådant.

Efter myset tog vi oss upp för frukost. Då jag kör på en meal plan är frukosten inte jättespännande just nu, men bra nog. Därefter packade vi ihop oss och promenerade till gymmet. B har inte varit på gymdagis sedan innan Ts föräldrar kom, så ungefär en månad, och hon var glad att vara tillbaka. Jag måste erkänna att jag inte hade världens bästa gympass idag. Det kan bero på att jag körde hårt med PTn igår, att jag äter annorlunda eller att jag bara sovit 5,5 timmar uppbrutet inatt. Eller en blandning av alla tre skulle jag tro. Men jag var där och jag gjorde så gott jag kunde så det är ju bättre än ingenting.

Gymklädd samt en bättre bild på mina nya tights som jag berättade om igår. Storgillar dem!

Gymklädd samt en bättre bild på mina nya tights som jag berättade om igår. Storgillar dem!

IMG_4733

När jag hämtade B var hon trött och fick sova sin nap i vagnen medan jag gick och shoppade lite. Jag skulle bara köpa två barnconverse till två olika kompisars barn och så två långärmade tröjor till B, då hon växt ut varenda en. Men… jag råkade få feeling och kom hem med betydligt mer än så. Oups. Så kan det gå.

Shoppade lite mycket. Det kan ju knappast vara mitt fel.

Shoppade lite mycket. Det kan ju knappast vara mitt fel.

Efter en runda i mataffären skulle vi promenera hem igen, men då spöregnade det, så jag försökte knöla in oss och vagnen och alla påsar genom bussdörren, och det var på håret att det gick.

Nu har jag duschat, ätit lunch, T och B har lekt med play dough och nu ligger jag ner och ska sluta ögonen i en halvtimme. Tröttheten har kommit ikapp mig. Ikväll tänkte jag att vi kanske ska kolla på Melancholia. Den ska tydligen vara bra. Om jag inte somnar först. Gamla, trötta tanter, räck upp handen!

/CC

När B och pappan leker med play dough.

När B och pappan leker med play dough. Färgglatt!

IMG_4740

English:

Woke up at 5am and couldn’t go back to sleep, but when B woke up at 7 and was really cute and cuddly all was ok anyway.

We walked to the gym and I dropped B at gym daycare while I did an upper body session. The session wasn’t great to be honest, probably due to lack of sleep, a tough PT hour yesterday and/or the new meal plan. But bad training is better than no training, right?

After picking up B I put her down for a nap in the pram and went shopping. I was just going to buy two baby converse shoes as gifts for our friends’ babies and two long sleeved shirts for B, but came out with a lot more. Well well, B needs clothes anyways.

Now I’ve showered and am lying down for a bit as the tiredness has gotten to me. I’m thinking we should watch the film Melancholia tonight, but we’ll see if I can stay awake past 8pm. Old lady, raise your hand.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna