VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lunchdate och deadlifts

Jag har måndag idag.
Beror troligtvis på hotellnatten onsdag till torsdag och sedan att vi var i Manly igår, vilket ju brukar vara typiskt helggöra.

Står på Town Hall Station i stan och väntar på tåget efter ett skönt, men tungt benpass. Känt mig lite mäh! hela dagen, dessutom har regnet öst ner så det har väl inte hjälpt, men dagen lyftes av en lunchdejt med min franska kompis J. Hennes sex veckor gamla son var också med, men han sov hela tiden så det blev inget bebismys. Men det hinner vi med en annan gång, idag var det skönt att bara prata. J och jag träffades i mammagruppen när B och hennes son N var bara fem veckor gamla eller så. Vi klickade och har träffats sedan dess, även på middagar etc. med T och hennes genomtrevlige man.

Och så lyftes dagen ju ännu mer av träningen såklart, eftersom det är det bästa jag vet. Gjorde bland annat dead lifts (marklyft), vilket jag inte gjort på några månader, och blev glad när jag ändå inte tappat jättemycket. Mitt PB är 80kg och det klarar jag inte nu, men med lite träning så kommer jag kanske till 100 någon dag. Trots trasig core. Men min Diastasis får jag berätta mer om en annan gång.

Nu ska jag hem och äta med familjen och svärisarna och sedan kör vi helg!

/CC

Lilla B på väg till dagis på Mardi Gras (Pride)-piffat golv.

Lilla B på väg till dagis på Mardi Gras (Pride)-piffat golv.

Mer från fina Manly igår.

Mer från fina Manly igår.

IMG_4375


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna