VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Addicted.

Sitter svettig och matt på tåget. Är dock väldigt glad då de välbekanta endorfinerna leker i huvud och kropp och gör ansträngningsskakningarna i mina ben betydelselösa.

Jobbdagen var bra. Så skönt att den enorma tröttheten från förra veckan är borta, för det var tortyr att sitta vid skrivbordet och klippa med ögonen. Jag brukar inte vara så illa, då man nu för tiden är van med dålig sömn. Vet inte vad som var fel.

Idag hade jag ett bra pass på gymmet, körde ben. Min brasilianska gymkompis Alene kom fram och snackade och hon berättade lite vad hon använder för supplements osv. Jag vet att varje träningsgalen bloggare numera har skrivit minst ett inlägg om hur de gör och vad de använder, men jag vill ha något som är skräddarsytt för mig och orkar inte riktigt lyssna färdigt när folk börjar berätta. Än så länge tar jag bara BCAAs medan jag tränar, men funderar på att börja med protein igen. Man vill ju bli ett muskelberg ju… Närå, men lite mer muskelmassa hade inte skadat. Och Anna Nyströms rumpa. Joråsåatt…

Svettig selfie från gymmet.

Svettig selfie från gymmet.

Nu hem för att äta middag med T och svärisarna. Hoppas att maten står på bordet, det är ju det minsta man kan begära. (Sarkasm!) Imorgon är det ledig dag och då även T har ledigt så får vi se vad som står på schemat. Jag hade ju gärna stuckit iväg en runda till gymmet också… får se om det går. Är addicted till det stället alltså.

/CC

Sydney by night.

Sydney by night.

IMG_4263


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna