VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Slutet.

Söndag idag och dags att åka hem från Nelson Bay efter fyra härliga dagar långhelg.

Vi åt den sedvanliga goda frukosten ute på altanen efter att ha slöat i sängen till klockan nio. Yoghurt med fruktsallad och riskakor med avokado, ost eller skinka med gurka, tomat etc. Därefter började vi packa ihop våra grejer och städade sedan huset, så gott det gick. Dammsugaren var trasig och det är sådär lätt att få upp all strandsand (sandstrand) med sopborste och sedan mopp. Men det blev bra nog i alla fall.

B var verkligen på selfiehumör.

B var verkligen på selfiehumör.

När vi var klara så packade vi in allt i bilen och åkte till Nelson Head och fyren de har där uppe. Där tog vi en kaffe (jag drack en ginger beer) och bananbröd. Sedan var vi redo att åka de tre timmarna i bilen hem. Vi hade planerat in resan så att B skulle ha sin vila i bilen, men även jag slocknade i cirka en timme. Skönt! Är man dålig på att sova på natten så får man sova på dagen när man kan istället.

Hemma i Bondi Junction var vi så hungriga att vi stack inom Healthy Burgers (Grill’d) där jag tog en kycklingsallad med getost. Dock snodde jag en del av B’s avocado fries också, riktigt goda! Sedan kom vi hem och packade upp och nu är det ett dopp här hemma i Bronte som gäller. T måste ju få sitt dagliga dopp, han är tokig i att bada.

Och så imorgon är det ny vecka med jobb och träning. Bring it on!

/CC

Uppe vid fyren, Nelson Head.

Uppe vid fyren, Nelson Head.

IMG_4232

IMG_4237


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna