VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite sharky.

Att vakna upp i ett semesterhus med klarblå himmel utanför fönstret och veta att man kan somna om lite till är ju bara heaven. Visserligen satt B bredvid i sängen och kollade Ben and Holly och rörde sig varje sekund, men man kan ju inte få allt.

Efter en god frukost med ägg, avokado, yoghurt med fruktsallad och mer på balkongen somnade B i Ts famn vid elva och jag fick ligga så här i en timme och påbörja en ny bok:

Allt en småbarnsmamma behöver.

Allt en småbarnsmamma behöver.

Guld!

Efter en god omelett till lunch åkte vi till One Mile Beach för lite strandhäng. Jag är så tråkig och badar inte ofta, men låg under ett parasoll och läste mer bok medan de andra badade. Det var länge sedan jag läste bok istället för att titta på telefonen och jag har saknat det så mycket.

Efter stranden åkte vi till fiskhandlaren och köpte lite fisk till middagen, hem för att stoppa den i kylen, och sedan åkte vi till Stockton Beach. Vi ville dit för att visa svärisarna de enorma sanddynerna och utsikten, men också titta om de hade kamelerna där som de brukar för B’s skull. De var tyvärr inte där idag. Man kan bada på Stockton också, men den stranden är känd för att vara lite ”sharky”, så vi tänkte att vi inte behövde leka hajmat just idag.

Nu har vi duschat och B sitter och äter med farfar medan vi andra pillar och påbörjar middagen. Det blir fisken med Salsa Verde och en speciell sorts potatis som man typ torrkokar i gryta så att den blir seg på ytan. Om jag inte nämnt det innan så är T ett ess på att laga mat. Och eftersom att jag skulle vilja kalla mig duktig på att äta mat är vi a match made in heaven. Eller nåt. Dags att sluta rambla.

/CC

One Mile Beach.

One Mile Beach.

IMG_4172

IMG_4182

Stockton Beach. Lite sharky.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna