VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

De är här!

Så klockan halv ett inatt gick vi och lade oss efter att ha städat konstant sedan klockan sju. Det blev bara mackor till middag då vi ville göra klart istället för att börja laga mat. Visst, allt detta var inte tvunget att göras innan svärisarna kom, men vi jobbar bättre under press och det är såå skönt att få saker gjort som man pratat om i månader.

Trots lördagsmorgon ringde alarmet 6.00, jag hoppade i duschen och vid 7.30 körde vi mot flygplatsen. På vägen dit kollade vi upp arrival time och det visade sig att de landat en halvtimme innan planerad tid, dvs planet hade landat innan vi ens åkt hemifrån. Oups! I och med detta så fanns inte planet med på ankomsttavlorna och vi kunde inte hitta vilken av de två exits de skulle komma ut genom utan sprang emellan dem båda. Efter en timme hittade vi dem och då visade det sig att det hade gått fort i tullen och de hade väntat på oss i en timme. Nåväl, de var framme, allt hade gått bra och vi kunde åka hem!

Väl hemma beundrade de vår havsutsikt (detta är den fjärde gången de hälsar på oss och varje gång har vi bott på nya ställen) och så dukade vi upp mackor med bröd från Iggy’s, surdegsbageriet längre bort på vår gata som ska vara det bästa i Sydney. Eftersom vi väldigt sällan äter bröd här hemma (bådas magar mår bättre utan) var det så där extra gott som det kan vara om man längtat efter något. Efter det gick B och jag och lade oss för att vila medan de andra tre promenerade ner till stranden för ett dopp. Tre nätter i rad av sex timmars sömn eller mindre har satt sina spår hos mig och jag var helt slut.

Nu har jag just vaknat till och B ligger fortfarande och snusar bredvid mig. Jag hör att T håller på att grilla kyckling där ute, vilken vi ska äta med tomat-, avokado- och mangosallad. Efter det får vi se vad vi hittar på.

Härligt med familjen här!

/CC

(@sydneymamman)

En exalterad liten på flygplatsen.

En exalterad liten på flygplatsen.

Mumsiga mackor och trötta ben.

Trötta ben och mumsiga mackor.

IMG_4023

Färgglad lunch.

Färgglad lunch.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna