VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Don’t worry mommy!

Idag har det varit jobbonsdag och lite regnigt. Tänk att man som svensk alltid blandar in vädret så snabbt i sina tankar och samtal. Jag tänker väldigt mycket på väder faktiskt.

I vanliga fall hade jag troligtvis gymmat efter jobbet, men jag har gett mig till imorgon att bli helt frisk efter ännu en seg förkylning. Men då man inte är van att komma hem i tid efter en jobbdag är det väldigt skönt att få göra det och jag passar på att njuta.

B är så gullig för tillfället. Det är precis som att hon har haft ännu en tillväxtperiod och kommit ut på andra sidan med så mycket ord och roliga uttryck. Igår sade hon ”Mamma, why do we need to borsta mitt hår när vi alla är så glada?”. Hon säger också ”Goodness me” om något händer eller ”Don’t worry mommy, I know what to do.” Så det blir många skratt och blickar mellan T och mig här hemma. Sedan får hon ett tantrum. Eller väcker en klockan fyra på morgonen så att man inte kan somna om- det hände imorse. Och då glömmer man hur söt och go hon är för en stund, ha ha.

Nu är det dags att försöka sova lite och så imorgon är det mammadag. Härligt!

/CC

Lilla bönan i sitt esse.

Lilla bönan i sitt esse.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna