VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bortgjord!

Efter jobbdagen som varit ganska average mötte jag upp min vän K. Hon kom in till CBD (Central Business District) där jag jobbar för att titta lite i barnaffärer nu innan hon ska föda sin son i mitten av mars.

Det är ganska mysigt att gå runt och titta på små små kläder, men det slog mig igen hur mycket lättare det är att hitta saker till en flicka än en pojke. Jag vet inte om det är samma hemma i Sverige, men här är det mycket som är typiskt flickigt (rosa/Frozen/blommigt) eller pojkigt (blått och rött med biltryck) och väldigt fult med tryck, texter etc. Men en del fint lyckades vi hitta.

Sedan blev det tåget hem till T som hade lagat sallad och ”finkorv”. De ringde från dagis vid lunchtid idag då B hade 38.1 graders feber, så T fick åka och hämta henne. Tydligen har jag alltså lyckats smitta henne med min skit också. Vilken iofs är kvar hos mig med. Suck, ännu en sjukhelg framför oss.

När jag kom hem och vi hade ätit på balkongen var det en massa tvätt som behövde hängas. Så jag stod på bakbalkongen i typ tjugo minuter för att få upp allt på torkstället medan grannarna snett mittemot hade fest. De spelade lite technomusik, men ändå bra tyckte jag så jag stod och dansade lite där för mig själv. Är ett ”tränät” på sidan av min balkong så jag tänkte att de inte såg mig. Men sen kom en låt som jag tänkte skulle passa på min träningslista, så jag fick den smarta idén att Shazama. Dock kom det inte upp något utan stod att jag var tvungen att gå närmare källan, varpå jag ställer mig och lutar mig runt skärmen med telefonen ut så långt jag kan mot grannen. Då kommer en kille ut och ska röka på balkongen. Behöver jag säga att det blev pinsamt när han såg mig och tittade frågande? Han trodde troligtvis att jag skulle ringa polisen och klaga på oväsen.

Bra CC. Ännu en CC-ism. Verkligen en rockstarmorsa här!

/CC

Lite juligt nästan inne på köpcentret.

Lite juligt nästan inne på köpcentret.

Dagens badrumsselfie.

Dagens badrumsselfie.

Låten. Som såklart inte var så bra när jag kom in igen.

Låten. Som såklart inte var så bra när jag kom in igen. Ser förresten här nu att de lagt till ett Spotifyalternativ. Riktigt bra och efterlängtat!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna