VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BOOM!

Varför är det alltid så?

När man är on a roll, det är solig sommar, träningen går bra och man faktiskt är exalterad över det nya året och så BOOM! så slår förkylningen från helvetet till. Och inte nog med det, det är den fjärde riktiga förkylningen på tre månader. Måste försöka boosta mitt immunsystem på något sätt, det räcker tydligen inte med att bara vara hälsosam.

I morse (lördag) skulle vi åkt till sjukhuset och hälsat på våra vänner som fick en liten son i tisdags. Men det fick vi ju såklart ställa in då det inte är läge för att smitta ner en liten en. Istället har jag legat i sängen hela dagen och kollat You Tube och mitt guilty pleasure Nashville. Så tråkigt att inte orka något!

Och nu ikväll är T på fyrtioårsfest tillsammans med våra vänner, medan jag försöker att ta hand om B medan jag snorar och tycker synd om mig själv.

Avskyr att slösa liv på att vara sjuk. Fast nu är det i alla fall Thelma & Louise på tv. En ung Brad Pitt livar upp!

/CC

IMG_0889

När en glad skit fotobombar och spegeln är smutsig.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna