VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bondi Beach

Här kommer ett inlägg om tidigare i veckan. Torsdag:

Idag har det varit en riktigt härlig dag.

Visserligen har det varit mulet och kom en regnskur, men efter gårdagens 35 grader var det skönt när det låg runt 24 istället.

Imorse började vi med att promenera till Junction för att gå på gymmet. Det är tredje dagen i rad som jag gymmar, men fick ändå till ett skönt pass för armar/axlar. Det är förresten helt galet, jag tränar på Fitness First som är en kedja och just det gymmet på Bondi Junction är fullt av helt galet snygga människor. Visst är det onödigt stora fejktuttar och duck lips lite hit och dit, men även bara riktigt vältränade tjejer och killar samt en hel del lokala kändisar.

Hur som helst, efter gymmet promenerade vi till Bondi Beach för att hälsa på E och dottern I som är tre månader äldre än min B. Det tar ungefär 50 minuter att gå dit så jag var alldeles gymsvettig plus svettig av att power walka med vagn när jag kom dit. E hade fixat lunch, god sallad med kycklinglår och sedan te med bananbröd. Mums! Barnen satte på sig prinsessklänningar (suck), läste böcker och målade med vattenfärg. Jag och E hann till och med prata en stund i fred om bland annat Tahiti där de precis varit i tre veckor.

Vid fem lämnade vi E och I hemma och gick hemåt via stränderna, Bondi till Tamarama och sedan Bronte. Älskar den vägen och kommer aldrig bli trött på alla fina hus och alla fina vyer. Denna promenad var ytterligare en timme, så jag har nog gått en mil eller så idag.

Sedan hem och fixa, äta osv. Och nu sen kväll tyvärr, men imorgon är det i alla fall fredag!

/CC

IMG_0878

Mulet över Bondi Beach.

Mulet över Bondi Beach.

IMG_0880 IMG_0881


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna