VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Självmedvetna tjejer kommer längst

Hej igen läsare

Idag tänkte jag behandla ämnet kärlek. För kärlek är någonting som man får massvis av när man är mamma som jag är. Jag älskar mina barn så otroligt obeskrivligt och dem (hoppas jag i alla fall) älskar mig tillbaka.. Det är kärlek nummer ett i mitt liv – kärleken man hyser för och mottar av sina barn. Helt underbart! Men sedan finns det en annan sorts kärlek, och det är den sortens kärlek jag tänkte skriva lite om idag. Flirtfair.se och ett aktivt dejtingliv på nätet har hjälpt mig inse hur jag tycker och tänker, och vad jag vill ha ut av ett förhållande. På senaste tiden har jag blivit allt mer uppmärksam på vilket uttryck jag lämnar på folk, hur rättare sagt killar uppfattar mig som. Med så många sexiga kvinnor ute i världen så kände jag att det var på tiden att jag skaffade mig en winner personality. Jag har, som en vän uttryckt så väl, alla ingredienserna men kakan är inte riktigt färdigbakad än. Så jag blev plötsligt medveten om minsta lilla rörelse, beslut, uttryck och ord som kom ifrån mig. Paranoid blev jag, med andra ord. Efter att det hade lagt sig så tror jag faktiskt att jag stolt kan meddela er, mina fina läsare, att jag växt till mig lite. Det här med att vara självmedveten är djupt underskattat. Ni kan inte förstå min glädje av att äntligen har satt ihop en liten pusselbit av helheten av mig själv.

Efter att ha klarat av den biten så var det dags för nästa steg. Bli mer självsäker när det kommer till dejting. Trots att jag har kunnat spela spelet rätt bra förut, så bör man ju uppdatera och ändra på reglerna lite då då. Efter ett tag måste man ju tänka efter om ens beteende är åldersanpassat för en själv. Det är absolut inte det beteendet jag är van vid är det gäller killar och dejting, inte om jag vill hitta mig en riktig man som det kommer att hålla med. Vad jag kom till underfund med var att jag helt enkelt inte ska böja mig för mycket. Många har problem med att kompromissa, men jag är snarare tvärt om. Jag har anpassat mig alltför mycket utifrån killens behov och vanor, vilket har gjort att jag aldrig riktigt visat vem jag själv är och förhållandet därmed dött ut. Jag tror att det är ganska vanligt att man blir mer av en individ med åldern, men jag väljer att se det som en extra guldstjärna för mig ändå för att jag kommit på det.

Hur jag kommit fram till allt detta skriver jag nästa gång. Nu ska jag logga ut från flirtfair, eftersom jag har lärt mig tillräckligt och inte är i behov av sajten tillräckligt mycket.

Kram.


För att få de senaste uppdateringarna