De här kakorna är ett klockrent recept! En stark chokladsmak men ändå sega och härliga.
Uppe på toppen har jag gjort en hemmagjord bountyfyllning med choklad uppe på! MUMS
BROWNIEKAKOR MED BOUNTY
ca 20 st stora kakor
350 g mörkt choklad
40 g smör
2 ägg
150 g strösocker
1 tsk vaniljsocker
35 g vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
BOUNTYFYLLNING
2 msk kokosolja
1 burk kokosmjölk, ta de vita inte de genomskinligs
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl kokosflingor
PÅ TOPPEN
200 g mörk choklad
GÖR SÅHÄR
Smält chokladen i en kastrull på svag värme tillsammans med smöret. Ställ åt sidan
Vispa upp ägg, socker och vaniljsocker i ca.10 min.
Rör ner mjölet och bakpulvret. Häll sist ner chokladen.
Låt stå i kylen i 10 min.
Klicka ut en matsked på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i 175 grader i 8-10 min. Det ska vara mjuka när du tar ut dem. Låt dem vila 10 min på plåten.
Bounty
Börja med att smälta kokosoljan.
Rör ihop med kokosmjölk, kokosflingor, vaniljsocker och florsocker.
Lägg på en klick på varje kaka.
Smält mörk choklad och lägg på.
FLER BROWNIERECEPT
Nutella brownie
Mjölk och äggfria browniekakor
Browniekakor med saltad kola
Kärleksmums cookies
Kommentera