VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Astrid Lindgrens värld

Min favorit plats är Astrid Lindgrens värld. Jag blir så harmonisk och får ro i själen. Att gå runt på Bråkmakaregatan, hälsa på alla karaktärer, springa runt i de små husen, leka och bara vara.

Vi åkte dit på lördagsmorgonen tillsammans med Vincents kompis och sov på hotell en natt i Vimmerby. Så det blev 2 dagar inne i parken.

img_2755.jpg

I Astrid Lindgrens Värld kan man hälsa på hos bland andra Pippi Långstrump, Emil i Lönnerberga, Lotta på Bråkmakargatan, Madicken, Alla vi barn i Bullerbyn, Karlsson på taket, Ronja Rövardotter, Bröderna Lejonhjärta, Kajsa Kavat, Rasmus på Luffen m.m

Mollie älskar Pippi Långstrump. Så hon var i chocktillstånd när hon såg Pippi hehe. Vilka fantastiska skådespelare så otroligt skickliga. Han som spelar Mattis I Ronja Rövardotter är helt verkligen duktig,det är som det är Börje Ahlstedt. Jag är även impad av Jonathan i Bröderna Lejonhjärta, vilken inlevelse! De har byggt upp Bröderna Lejonhjärta så fint och teatern stridens tid är helt otrolig. Man tror knappt sina ögon. När Kattla kommer fram, skådespelarna kommer ridandes på hästar och dessutom häftiga effekter.

img_2725.jpg

Vincent gillade mest bröderna Lejonhjärta och Mollie Pippi Långstrump. Så det blev inte så mycket av det andra miljöerna. Men vi var även hos Madicken, Ronja, saltkråkan och i Nils Karlssons pysslings hus.

img_2768.jpg

Vi hade med oss egen mat så vi grillade i parken. Supersmidigt.

img_2673.jpgimg_2708.jpgIMG_2095

Jag kan verkligen rekommendera Astrid Lindgrens värld. Jag och barnen älskar det! Snart är det dags för höstöppet så vi funderar att åka dit igen.

img_2707.jpg

Modiga hehe

img_2722.jpg

img_2777.jpg

Nöjd tjej hehe


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna