VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Legoland

img_1527-1.jpg

Vi har varit i Legoland i sommar tillsammans med vänner. Det blev goda middagar och mysiga frukostar. 

Vi tog färjan från Varberg till Danmark. Resan var svår de blåste så på havet så det gungade så in i så man mådde dessvärre inte så bra.

Vi åkte till hotellet som ligger en halvtimme från Legoland. Rummen var stora, sköna sängar, fanns flera restauranger och frukosten var god. Vincent älskar hotell, han hade kunnat bara bo på hotellet hehe. Kolla bara hans blick.

img_1530.jpg

Legoland var över förväntan. Helt otroligt så man knappt tror sina ögon. De har byggt upp byggnader, skatter, personer o massa annat. Vilket konstvärk!

img_1548.jpgimg_1552.jpg

Karaktärer går runt i parken och tar sig tid till varje barn. En prinsessa dök upp och åkte en karusell med barnen.

Vi hade perfekt väder, inte för varmt eller för kallt. De roligaste enligt Vincent var alla fantastiska byggnader och en karusell som heter polar expressen som är en bergodalbana som åker in i ett berg, stannar till, faller fritt några meter neråt innan den polarlandskap. 

img_2219.jpgimg_2218.jpgimg_2213.jpg

img_2212.jpgimg_2214.jpgimg_2220.jpg

De tråkiga var att maten var väldigt dyr men ändå fräckt för att pommesen var som lego och även chokladen. Men det fanns allt från hamburgare, mexikanskt, kinamat vid ninjago legot (!), de var mest snabbmat. Vi åt på burger king. 

Vincent tyckte det var jätteroligt att ta körkort och köra in i en biltvätt.

img_1624.jpgimg_1631.jpg

Jag rekommderar verkligen att åka dit! Vincent är tokig i lego så det var ett paradis för honom. Men man får minst vara 5 år tycker jag. 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna