VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Italienresan

Den 5 juli åkte bilade vår familj ner till Italien. Vi befann oss i Danmark i Billund där vi hade spenderat två dagar o varit på Legoland.

Vi hade 170 mil ner till Italien. Så först kör man igenom Tyskland och sedan Österrike. Bergen i Österike är verkligen helt bedårande.

img_1908.jpg

Vi åker till ett litet ställe som heter Riccione. Där bor vi på ett hotell med pool och 100 meter till havet. Både min mamma och hennes sambo var där, även min syster o hennes kille och morbror med familj. Mysigt att ha egentid utan massa måsten.

img_1783.jpg

Kvällarna är fartfyllda där barnen åkte karuseller, spelade i spelhallar, shoppade kläder och leksaker. Som oftast avslutades med en god glass.

Glassen är helt otrolig! Den smakar typ som mjukglass fast krämigare. Min favoritsmak är mint, nicciola och nutella.

img_1895.jpgimg_1834.jpg

Nutella crepesen är helt magiska! Som en tunn pannkaka med nutella med florsocker.

img_1838.jpg

Vi åt och åt och åt! Vi åt på hotellet som heter Tre rose. Först var det frukost, sen lunch o sen middag. Sen blev det oftast pizza mitt i natten. Affärerna har öppet till 12 på natten och är alltid mycket ljud på gatorna.

Hela vår familj älskar musslor så vi var i himmelriket då vi fick in en tallrik av den här pastan.

img_1799.jpgimg_1774.jpg

Vincent fyllde 7 år den 10 juli. Jag funderade på hur jag skulle göra hans tårta. Italienare äter inte direkt tårta. Men då kom jag på iden att göra en tårta av melon. Sen på med bär och frukt.

img_1754.jpgimg_1829.jpgimg_1896.jpg

Jag rekommenderar att bila till Italien om man är en barnfamilj. Det är lättare med all packning. Det gick superbra med barnen i bilen. Mollie tittade på Pippi Långstrump och Vincent spelade ipad. Fredrik min man körde i ett streck. Det tog 24 timmar ner.

Ha en bra dag alla!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna