Då var påsken över för denna gång.
Jag tycker alltid det känns som tomt när högtider är slut. Jag älskar att fira traditioner som jul, påsk, halloween, sommaravslutning o midsommar. Nu koncenterar jag mig på skolavslutning/midsommar! Tänk snart r det sommar!
Den här chokladmoussen är helt ljuvlig! Dessutom är den mjölk och äggfri!
CHOKLADMOUSSE
1 burk spad från kikärtor
100 g mörk choklad
2 msk socker eller sötströ
1 tsk vaniljpulver/vaniljsocker
GÖR SÅHÄR
Vispa kikärtsspadet till ett hårt skum, tills det håller för att vända bunken upp och ner.
Smält chokladen i ett vattenbad och blanda ned i kikärtsfluffet.
Vänd ner socker/sötströ o vaniljsocker.
Häll upp i portionsglas. Låt stå minst 2 h.
Servera med jordgubbar
Fler veganska recept
Hur många portioner är detta recept?
4 ungefär