VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

After eight biskvier

IMG_7868

AFTER EIGHT BISKVIER

200 g riven mandelmassa

1/2 dl socker

1 äggvita

AFTER EIGHT FYLLNING
150 g smör
2 dl florsocker
2 äggulor
50 g mörk  choklad
1 tsk kakao
10 st after eight
1 tsk vaniljsocker
ÖVERDRAG
150 g mörk choklad
10-15 after eight
GÖR SÅHÄR
Riv mandelmassan och blanda med äggvitorna och sockret till en slät smet. Spritsa ut eller klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda 175 grader ca. 8-10 minuter.
Låt svalna.
Vispa upp smör och florsocker pösigt. Tillsätt äggulor, florsocker vaniljsocker och äggulor och vispa lite till. Häll i smält mörk choklad och rör runt. Avsluta hacka after eight och rör runt.
Bre på chokladsmörkrämen på dina bottnar.
In i frysen en stund.
Doppa i mörk choklad. Skär after eighten på mitten och lägg på biskvin.
Fler biskvirecept

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna