VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vegansk kanelbullekladdkaka

veg kanel

Igår provade jag den veganska semmelkladdkakan o kände direkt efter bakningen att jag var tvungen att testa en vegansk kanelbullekladdkaka med. Jag blev helt frälst i semmelkladdkakan, har ni inte testat den gör det!

Istället tillsatte jag kanel och strödde över pärlsocker till kanelbullekladdkakan! Det blev så himla gott o luktade fantastiskt i hela köket som nygräddade kanelbullar.

Mollies kalas är på lördag men har hittills bara bakat snittar och bullar. Funderar på en långpanna, håll utkik kommer nog lite tårtor och långpannarecept snarast!

Ha en trevlig dag

KANELBULLEKLADDKAKA

150 g mjölkfritt smör

1 1/2 dl havregrädde

3 dl socker

3 dl vetemjöl

1 tsk kanel

1,5 tsk vaniljsocker

Pärlsocker

GÖR SÅHÄR

Sätt ugnen på 175 grader.

Smält smöret och rör i övriga ingredienser.

Häll i en 20 cm form och strö över pärlsocker. Grädda ca. 20-25 minuter i ugn.

Fler veganska recept

Vegansk citronmarängpaj

Lemoncurd

Smoothie

Kiwiglass

Jordnötsglass

IMG_7024


Kommentarer


  1. Cecilia 18 februari, 2017 on 09:13 Svara

    Låter jättegott! Serverade du något till eller åt ni den som den är?

    • Sweet and Simple 18 februari, 2017 on 18:30 Svara

      Vi åt den som den var:)

Lämna ett svar till Cecilia Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna