VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nyttiga pepparkaksbollar

IMG_6304

3 dagar kvar till julafton! Men det känns så sorgligt när allt är över sen, det känns så tomt sen. Jag kommer verkligen sakna julkalendern. Den är helt fantastisk så bra gjord, bra skådespelare o så spännande. Den bästa julkalender som har gjorts enligt mig o vår familj. Håller ni med?

Igår gjorde jag chokladbollar på banan som blev så goda. Jag har även provat bollarna med saffran i och även dem så goda. Jag funderade hur det skulle smaka med pepparkakskryddor i. Idag provade jag det o blev så gott!

PEPPARKAKSBOLLAR

8-10 st

1 banan

2 msk kakao

2 dl kokosflingor

4 msk havregryn

1 kryddmått pepparkakskryddor

+ 1-2 dl kokos (rulla bollarna i)

GÖR SÅHÄR

Mosa bananen blanda i övriga ingredienser.

Rulla bollar

Rulla i kokos.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna