Ny vecka och nya tag! Nu är det nedräkning till julafton!
Julklapparna är inslagna under granen annars brukar jag vara i sista minuten varje år men nu NU har jag blivit bättre men det är tack vare min mamma hon hjälper mig.
Jag bakade polkagrisbiskvier igår och sen kom mamma o hämtade kakorna. Då fick jag en kasse med socker, mjöl, sirap choklad ja allt möjligt. Jag blev lyrisk och började baka bullar direkt hehe.
Det här biskvier smak av pepparkaka sen tryckte jag ut hjärtan och stjärnor, varför ska alla biskvier vara runda?
PEPPARKAKSBISKVIER
200 g mandelmassa
1/2 dl socker
1 äggvita
PEPPARKAKS SMÖRKRÄM
150 g mjukt smör
3 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
1 msk pepparkakskryddor (eller mer efter smak)
1 äggula
200 g mörk choklad
GÖR SÅHÄR
Åh så gott det låter
Hej! Vilken kul idé med pepparkaksbiskvier, det måste jag prova. Jag undrar vilken choklad använder du att doppa biskvierna i?
Jag har alltid använt Fazer men när jag nu använder den så stelnar den inte. 🙁 Tar tacksamt emot tips på bra choklad.
Önskar dig /er alla en riktigt fin och God Jul. Maria
Va konstigt.. Jag använder mig av fazers choklad själv.. va märkligt.. Odense har med choklad o de stelnar även med den chokladen
Mums så gott det ser ut
tack
Ser supergoda ut. Tänkte försöka mig på att göra dessa till julafton. Vad använder du för sorts mörk choklad?
fazer använder jag.
förresten är du från hässleholm?
Tack så mycket. Nej det är jag inte. Är från småland.