Förra året var jag inne på Fridas blogg och såg hennes havrebollar med saffran o blev helt såld. Nu har jag provat en nyttig variant med mosad banan, kokosflingor, havregryn och saffran.
Om det inte alls går o rulla så lägg i lite mer kokos, beror ju med hur stor bananen är
I helgen så tog vi julkort här på barnen. Det gäller att vara snabb med kameran om man ska få en fin bild hehe. Le nu, skratta nu hahha.
SAFFRANSBOLLAR
4 st eller 6 små
1/2 banan
2 msk havregryn
0,5 dl kokosflingor
ett halvt paket saffran
+0,5 dl kokosflingor
GÖR SÅHÄR
Mosa bananen med en gaffel.
Tillsätt havregryn, saffran och kokosflingor.
Ställ i frysen till de sätter sig lite så du kan rulla bollar.
Eller så rulla bollar (men är klibbigt) och rulla i kokos.
Förvara i frys eller kyl
(ta ut dem en stund innan de ska ätas)
Kommentera