VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Saffransfudge – bara 3 ingredienser

IMG_5024

 

Saffransfudge så gudomlig! Den smakar typ nästan som lussedeg hehe

Dessutom busenkel att göra, bara tre ingredienser!

Jag har fixat en bakvideo på facebook hur man går tillväga. HÄR hittar ni den

Tillsätt nötter om ni vill ha lite crunch.

SAFFRANSFUDGE

(20 små bitar men går utmärkt att dubbla)

300 g vit choklad

1 paket saffran

1/2 burk kondenserad mjölk (200 g)

GÖR SÅHÄR

Smält chokladen.

I med kondenserad mjölk och saffran. Rör runt.

Häll i en form och frys minst 3 h, helst över natten.

Skär bitar.


Kommentarer


  1. Karolina 12 november, 2016 on 17:40 Svara

    Låter ju smaskens! Ska de förvaras i frysen eller går det att ha dem i kylen sen?

    • Sweet and Simple 12 november, 2016 on 18:44 Svara

      Det går bra:)

  2. Elin 13 november, 2016 on 09:14 Svara

    Kan du rekommendera någon bra vit choklad?

    • Sweet and Simple 13 november, 2016 on 09:26 Svara

      Jag använder laktosfri choklad för vi är allergiska.
      Det går utmärkt.
      Annars tycker jag fazers choklad är superbra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna