Ni kanske såg igår på min
instagram att jag hade bakat en Snickers tårta.
En saftig browniebotten med dulce de leche, jordnötter och mörkt choklad.
Den har en kombination av sött och salt, vilket passar väldigt bra eftersom de saltade jordnötterna balanserar upp den söta kolakrämen.
Ugnen ska stå på 175 grader
Browniebottnen var lagom kladdig och även ljuvligt seg. Jag tycker att en brownie eller en kladdkaka ska vara väldigt kladdiga- det blir så mycket godare. Jag tycker att ni ska testa att baka den, eftersom den är väldigt enkel att göra. Några skedar dulce de leche på det så är jag i himmelriket!
Jag surfade in hos
Heavenly cupcake och såg hon hade använt sig av Marta Stewerts recept på brownie. Jag använde Daniellas recept fast jag lade till lite grädde och kaffe. Martha Stewert har väldigt bra och fantastiska recept, och jag har inte blivit besviken någon gång!
Receptet på brownien finns i bilden.
MONTERING
200 g mörkt choklad
2 nävar jordnötter
Smält chokladen och pensla på sidorna av brownien.
Lägg på dulce de leche och jordnötter. Ringla över choklad.
Men alltså, du är ju otrolig!!
Tänk vilka steg framåt du tar varje dag!! Du är ju en bakdrottning och fotoproffs! Kommer ihåg hur du kämpade med bilder i början och verkligen ville bli bättre och bättre. Och det har du VERKLIGEN blivit! Snacka om snyggt! Du är sååå grym!!!!
//Juli-anna 🙂
Ser supergod ut =)
Vad ska ugnen stå på för något för snickerstårtan?
175 grader
åh vad gott!
Wow!! Måste testas!
Åh, den ser helt fantastiskt god ut! 😀
Gör den just nu, ska bli spännande att se vad det blir av det hela 🙂
Hej! Först vill jag säga att du har en otroligt bra blogg! 😀 jag har tänkt att baka denna kaka, men har inget vaniljpulver, skulle man kunna ersätta det med något?
Ta 2 msk vaniljsocker istället.. Tusen tack! Kram
Vart får man tag på dulce de leche?
Finns bland baksakerna i affären, kondenserad mjölk heter det