Hej och välkomna till Sweet and Simple! Jag heter Sabina och bor i Skåne, Kristianstad tillsammans med min man och våra två barn. Min största passion här i livet är att baka och att fotografera. Välkomna till min lilla sockervärld!
Denna ljuvliga cheesecake är helt underbar! Den är krämig och smakar faktiskt chokladbollar. Jag är ett stort fan av cheesecake. De spröda kexen med den krämiga fyllningen som är toppad med kokosflingor.
Jag fick denna idé mitt i natten faktiskt. Jag vaknade med ett ryk och jag drömde att jag gjorde en chokladbolls cheesecake. Är man lite skadad? Jag antar det…
Här kommer min dröm…
CHOKLADBOLLS CHEESECAKE
BOTTEN
10 stycken digistivekex
50 g smör
FYLLNING
2 dl grädde
3 msk havregryn
1 msk starkt kaffe
1 msk vaniljsocker
4 msk kakao
2 äggulor
100 g philadelfiaost
1 dl socker
GÖR SÅHÄR
Krossa digistivekexen och smält smöret. Tryck ut i en önskad form.
Vispa upp grädden lätt. Vänd ner philadelfiaosten och rör runt.
Vispa upp äggulor och socker och vänd ner i grädden.
Mixa havregrynen tills den blir som mjöl och vänd ner.
Rör ner till sist kakao och kaffe.
Häll fyllningen i formen och låt den stå i frysen minst 3 timmar.
ALLTSÅ!
Det låter överdrivet gott!
Jag kommer bli fet av din blogg/instagram!
Låter helt genialiskt ju! 😀
Då vet jag vad jag ska göra i helgen!
Åh vad gott! allt bra med dig?
Låter otroligt gott. Måste testa detta 🙂
Ååh, låter otroligt gott!!
Nu vet iallafall jag vad som blir tårta på nästa kalas! 🙂
Jag MÅSTE prova!! ♥
Åååh så gott de ser ut!
Allt bra idag? 🙂
Låter otroligt gott. Måste testa detta 🙂
Låter riktigt gott, måste testa! 😀
Vad gott det ser ut!
Åh men herregud så gott! 😀
Vet du någon laktosfri produkt som kan ersätta philadephian? :))
låter så jäkla gott men magen klarar inte av osten :((((
Men hallå, hur gott lät inte det där?! Den måste jag prova!
Ser mumsigt ut!
Ser gott ut 🙂
Gjorde den fast jag gjorde med chokladmönster på samt pärlsocker (allergisk mot kokos 😉 )
SUPERGOD !
Måste nog prova göra denna, verkar så god! x
Så gott 🙂
DETTA tar priset, godaste jag kan ha hört.
Oj oj vad smarrigt:))
Denna måste jag bara testa att göra 😉 låter grymt gott