VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vit chokladtryffel rullad i kokos

Nu sitter jag här på kvällen med en kopp glögg och en vit chokladtryffel.
Jag hade i äkta vaniljstång och det blev en sådan härlig vaniljsmak. Vilken skillnad det är vilken vanilj man använder.
Kokosen bröt det söta väldigt bra.
Tryffel är himla lätt och göra och så fint man kan göra och lägga in dem i en fin kartong eller med lite genomskinlig plast med lite sidenband.
Man kan ju smaksätta tryfflen som man vill. Man kan ha i bailys eller sprit om man vill det. Men jag gillar inte spritsmaken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIT CHOKLAD TRYFFEL RULLAD I KOKOS
 
1 dl grädde
100 g vit choklad
1 vaniljstång
 
 
Koka upp grädden och skär i mitten av vaniljstången och skrapa ur fröna och rör i.
Häll i den vita chokladen och låt den smälta. Häll tryfflen i en burk och låt den stå i kylen i två timmar.
Rulla bollar och rulla dem i kokos.
 
 
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna