VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vit chokladmousse

Denna vita chokladmoussen är fantastiskt god. Det riktigt smälter i munnen. Den är lätt och göra och blir klar inom en timme.

Du behöver

200 g vit choklad
1 msk mjölk
3 dl grädde
2 äggulor
4 gelatinblad

Lägg gelatinet i blöt i 5 minuter
Börja med att smälta chokladen i ett vattenbad med 1 msk mjölk. När chokladen är smält lägger du i gelatinet.
Vispa grädden hårt och lägg in i frysen i 5 minuter.
Vispa upp 2 äggulor och vänd ner i chokladen. Ta ut grädden och rör runt.
Låt stå i en timme innan du lägger den i en tårta


Kommentarer


  1. Johanna 7 juni, 2012 on 07:21 Svara

    Så gott! Perfekt med något ganska enkelt och såå smarrigt 🙂

  2. Malin 7 juni, 2012 on 08:47 Svara

    Det ser gott ut! 😀 dock är jag inget större fan av vit chocklad 🙂

  3. Marias Bakglädje <3 7 juni, 2012 on 14:01 Svara

    ser jättegott ut! Varför ska grädden vara i frysen?

  4. Ella 8 juni, 2012 on 16:26 Svara

    OJ SÅ GOD DEN DÄR SÅG UT DÅ !

  5. Vickibakes 10 juni, 2012 on 01:08 Svara

    Låter gott 🙂 Snygg bild du tog 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna