Denna vita chokladmoussen är fantastiskt god. Det riktigt smälter i munnen. Den är lätt och göra och blir klar inom en timme.
Du behöver
200 g vit choklad
1 msk mjölk
3 dl grädde
2 äggulor
4 gelatinblad
Lägg gelatinet i blöt i 5 minuter
Börja med att smälta chokladen i ett vattenbad med 1 msk mjölk. När chokladen är smält lägger du i gelatinet.
Vispa grädden hårt och lägg in i frysen i 5 minuter.
Vispa upp 2 äggulor och vänd ner i chokladen. Ta ut grädden och rör runt.
Låt stå i en timme innan du lägger den i en tårta
Så gott! Perfekt med något ganska enkelt och såå smarrigt 🙂
Det ser gott ut! 😀 dock är jag inget större fan av vit chocklad 🙂
ser jättegott ut! Varför ska grädden vara i frysen?
OJ SÅ GOD DEN DÄR SÅG UT DÅ !
Låter gott 🙂 Snygg bild du tog 🙂