Himmel va goda dessa små kakor är!! Päron var verkligen supergott och ha i.
Jag hade grundreceptet
http://mammastartor.blogg.se/2012/march/macarons.html#comment
Jag hade även i 1 tsk päronessens i.
Jag gjorde en smörkräm med 2 tsk päronessens.
Smörkrämen hade jag
250 g magarin
180 g florsocker
1 tsk vaniljpulver
2 ägg
Jag vispar smöret i 20 min.
5 min vispar jag med florsockret
och 5 min med äggen
amen oj va fina dem blev,du som höll på att ge upp,nu blev allt de värt de eller hur.
Sv; Ja du hur får jag dem så jämna. Det är en kombination av faktorer. Först gör jag macarons enligt mitt recept med sockerlag. Sen gör låter jag dem vila länge på plåten, jag spritsar uppifrån, håller spritsen/tyllen i mitten och spritsar lugnt. Baka inte macarons om det regnat el är fuktigt i luften, det kan förstöra macaronsen helt!! Hör av dig om du behöver mer tips. Jag har också en felsökningsguide under kategorin "Marys Macarons" så kan du se varför dina macarons ser ut som de gör, om du är missnöjd med ngt. 🙂 Kram Mary